Przepis kulinarny
Owoce do syta Autor: Aśka   Data: 28.05.2006
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=11334
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
6 20 zł średni 10 min. niska

Składniki:

arbuz - ćwiartka, gruszki, truskawki, jabłka, brzoskwinie, rodzynki, banany, winogrona, płatki owsiane, 2-3 jogurty Frutis

Jak przyrządzić?

Wszystkie owoce pokroić na kawałki, które mieszczą się na łyżeczce, dodać płatki i jogurty i można jeść, i jeść cały dzień i się nie tyje.

Potrzebne przybory:

nóż, salaterki

Jak podawać?

W salaterkach.

Uwagi:

Jogurty Frutis (żadne inne, bo te są kwaskowate), arbuz musi być koniecznie.

« Powrót