Przepis kulinarny
Grenadier w domu i plenerze Autor: Szczecin28   Data: 23.09.2003
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=1683
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
? 15 zł średni 20 min. średnio dużo

Składniki:

- filet z grenadiera, - żółty ser, - koperek, - masło ziołowe, - przyprawy do ryb, - folia aluminiowa.

Jak przyrządzić?

Mega szybkie danie. Grenadiera poporcjowac, posypać przyprawami,posmarowac maslem ziołowym. Nastepnie ułozyc na foli aluminiowej, posypac koperkiem, polożyc kilka plasterków sera i na ser troszke masła. zawinac w folię wstawic do piekarnika lub na wrzuciac na ruszt grila. piec jakies 20 minut. Podawac z surówkami.

Potrzebne przybory:

Folia aluminiowa.

« Powrót