Przepis kulinarny
A może to... Autor: SUSHI   Data: 12.02.2012
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=20322
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
średni 10 min.

Składniki:

kostka białego sera, puszka jakiejkolwiek ryby w pomidorach, 1 średnia cebula, mogą być zioła (nać pietruszki, kolendra zielona, tymianek, estragon, chilli, szczypior) jak kto woli i lubi...

Jak przyrządzić?

Ser rozcieramy widelcem na na gładką masę, dodajemy rybkę i robimy to samo. Można dodać odrobinę śmietany lub ketchupu. Dodajemy drobniutko skrojoną cebulkę i ziółka. Wszystko dokładnie mieszamy.

Potrzebne przybory:

Miska, widelec, deska do krojenia.

Jak podawać?

Najlepiej na bułeczkach, ale można też stosować z tostami.

« Powrót