Przepis kulinarny
Ach pyszne i tanie... Autor: Adam Woźniak   Data: 24.02.2005
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=5819
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
6 6 zł średni 15 min. 75 kcal\sztuka

Składniki:

naleśniki (ok. 6 szt), puszka śledzia w pomidorach, cebula, ogórek kiszony, papryka, sól i pieprz

Jak przyrządzić?

Farsz: warzywa drobno pokroić udusić na patelni i wymieszać z konserwą rybną. Naleśniki faszerować gorącym farszem. Może nie brzmi najlepiej, ale jest pyszne. Smacznego.

Potrzebne przybory:

deska, nóż, patelnia, solniczka, pieprzniczka

Jak podawać?

na gorąco na liściach zielonej sałaty

« Powrót