Przepis kulinarny
Sałatka pieczarkowa Autor: sylwusia   Data: 20.02.2003
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=704
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
? ? zł średni 30 min. ?

Składniki:

- 0,5 kg pieczarek – gotować w całości ok. 3 min. - 3 ogórki konserwowe, - 3-4 jajka na twardo, - 3 cebule – sparzyć po pokrojeniu, - 1 mały majonez, - 1 łyżeczka musztardy, - 1 pęczek natki pietruszki – drobno pokroić.

Jak przyrządzić?

Wszystko pokroić w kostkę, dodać musztardę, majonez, sól i pieprz do smaku – wymieszać.

Uwagi:

Najlepsza jest schłodzona!!!

Czas przygotowania:

Przyrządzenie tej sałatki nie zabiera dużo czasu - ok 30 min.

« Powrót