Przepis kulinarny
Sałatka Pati and cheese Autor: Patrycja   Data: 15.11.2005
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=8380
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
? ? zł średni 20 min. ?

Składniki:

350 dag sera zoltego (np. gouda, edamski, ementaler), 1 puszka ananasa, 1 puszka czerwonej fasoli, 2 peczki szczypiorku, majonez, pieprz do smaku.

Jak przyrządzić?

Zołty ser pokroic w drobna kostke, ananasa odsaczyc i pokroic w kostke, fasole czerwona oplukac pod zimna woda i odsaczyc na sicie, szczypiorek pokroic drobno, nastepnie dodac majonezu i pieprzu, wymieszac, odstawic na 30 min. a potem na widelec. Mniam....

Potrzebne przybory:


Jak podawać?


Uwagi:

Czas przygotowania:

« Powrót