Przepis kulinarny
Glut serowy Autor: Sharkeez   Data: 30.11.2005
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=8588
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
2 3 zł średni 2 min. wysoka

Składniki:

serek topiony w trójkątach (2), oregano, majonez, vegeta, ketchup.

Jak przyrządzić?

Serek rozgnieźć, posypać oregano, dodać majonez i ketchup. Wstawić do mikrofalówki na 30 sekund. Wyjąć i posypać vegetą. Smacznego!

Potrzebne przybory:

mikrofalówka i łyżka

Jak podawać?


Uwagi:

Podawać do mięsa, frytek i innych dań obiadowych jak i kanapek na ciepło.

Czas przygotowania:

Sos jest bardzo szybki do przygotowania i nie trzeba się wysilać.

« Powrót