Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Bakłażan

Tekst i foto ha 84 19-06-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

bakłażan, jajo, mąka, sól

Jak przyrządzić:

Bakłażan pokroić w plastry, posolić, obtoczyć w mące i jajku, usmażyć.

Uwagi:

Jedyna potrawa, która smakowała mi, jak byłam we Włoszech.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 23.06.2006 ojojojojojojojoj

lomatko, ale odkrywczy przpis :D :D :D

to chyba masz mala tolerancje na ciekawe smaki, jak nic ci nie smakowalo procz podroby schaboszczaka ;)

Zgłoś 13.07.2006 dzundza

Bidulko głodzili Cie tam.Zapomniałaś,że po posoleniu trzeba odczekać jakiś czas i osączyć bakłażany bo będą gorzkie.

Zgłoś 05.09.2006 tommaso

No cóż. Włochy dału światu trochę więcej niż smażony bakłażan... Smażony - właśnie, a na czym?

Zgłoś 05.09.2006 Tommaso

...już się domyśliłem na czym. Naprędce.

Zgłoś 21.04.2008 jarosz

Faktycznie brakuje w przepisie jeszcze kilku składników, oliwa, czosnek i sok z cytryny, poza tym przepis ok, w końcu geniusz tkwi w prostocie...

Zgłoś 09.06.2014 goÅÄ

gb2JWs mrrqoopmumpv, [url=http://qovniqzuqyub.com/]qovniqzuqyub[/url], [link=http://lkruxmoxabnm.com/]lkruxmoxabnm[/link], http://bqawrhvsdvzz.com/