Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Chlebcio z czosneczkiem

Tekst i foto AGASZKA 31-01-2004

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?4-6 złprosty10 min.mało

Składniki:

- chleb (obojętnie jaki),
- ząbki czosnku (zależy ile sie robi),
- koncentrat pomidorowy lub ketchup,
- wędlina lub pasztet lub ser.

Jak przyrządzić:

Chleb przyrumienić w tosterze(lub piekarniku)natrzeć czosnkiem, posmarować ketchupem, nałożyć wędline(lub ser).

Potrzebne przybory:

Toster lub piekarnik.

Uwagi:

Dla osób które nie lubia ostrych potraw nie zadużo czosnku.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 06.02.2004 Gocha

Zrobiłam wczoraj przy okazji robienia spaghetti. Opiekłam chlebek, posoliłam i natarłam czosnkiem. Było pyyyycha!

Zgłoś 02.08.2005 Martana

W kwestii opiekania to zdecydowanie lepszy jest piekarnik. Tostery, nawet te najlepsze lubia sobie z nas kpic i opiekaja nierowno a w piekarniku wszystko jest rownomiernie rumiane. Poza tym taki... Pokaż więcej

W kwestii opiekania to zdecydowanie lepszy jest piekarnik. Tostery, nawet te najlepsze lubia sobie z nas kpic i opiekaja nierowno a w piekarniku wszystko jest rownomiernie rumiane. Poza tym takie tosty sa przepyszne ale pamietajcie, jesli jutro idziecie do dentysty albo w poszukiwaniu pracy, to lepiej sobie darowac:)

Zgłoś 10.02.2007 majonez babyjagi2

chlebcio natrzec beznyna lepiej i podpalic...jesc na goraco i nie opiekac nigdzie

Zgłoś 06.11.2007 anutka

mniam pychotka..lubie:)