Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Chrupiąca surówka

Tekst i foto sylwia 26-05-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty? min.?

Składniki:

Nieduża główka sałaty lodowej, pęczek rzodkiewek, 5-6 łodyg selera naciowego, łyżka posiekanego szczypiorku, ćwierć szklanki sosu winegret

Jak przyrządzić:

Umytą i osuszoną (najlepiej w specjalnej wirówce) sałatę pokroić w szerokie paski, rzodkiewki - w plasterki, a obrane z włókien łodygi selera na centymetrowe odcinki. Warzywa wymieszać, polać sosem i posypać szczypiorkiem.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 15.06.2006 ja

taka zwykła, ale ok

Zgłoś 12.12.2006 madzia

zwykla nie znaczy gorsza:moja tesciowa robi ja bardzo czesto..a u mnie w domu to juz prawie ze staly punkt obiadu-..przynajmniej raz w tygodniu

Zgłoś 12.02.2008 Zosia

Sałaty nie można kroić można ja najwyżej porwać rekami bo jeżeli będziemy ja kroić nożem to zrobi się ona gorzka!