Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Ciastka francuskie z fetą

Tekst i foto Vanni 03-04-2009

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
ok. 2015 złprosty25 min.średnia

Składniki:

2 opakowania ciasta fr., ser feta (2 paczuszki najlepiej z Mlekovity), zioła.

Jak przyrządzić:

Ciasto pokroić na kwadraciki (średnie) i w każdy zawinąć ser feta. Oprószyć ziołami. Piec w piekarniku rozgrzanym do 220 stopni przez 15 min.
Smacznego życzę!

Potrzebne przybory:

Folia aluminiowa!

Jak podawać?

Można polać ketchupem lub ziołowym dresingiem.

Czas przygotowania:

Piec najlepiej na folii aluminiowej!
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.