Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Cok z gumijagód

Tekst i foto papa smerf 20-08-2005

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
310 złprosty-bez obaw

Składniki:


- karton cavaliera (lub jak kto woli kewaliera ;P) najlepiej porzeczkowego,
- butelka warki winnej

Jak przyrządzić:


Rozlac do sztofek (najlepiej pollitrowych) w proporcji: 2 czesci kewaliera, 1 czesc warki; no i łogień...:D; miedzy kolejnymi lykami jarac faje...

Potrzebne przybory:


3 pollitrowe sztofki, szlugi

Jak podawać?


Uwagi:


poszalec nieco nabiera sie ochoty po zabiegu udanym... ;)

Czas przygotowania:


Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 20.10.2005 koza

swietny trunek napewno sie pilo sie wie:))

Zgłoś 31.10.2005 zofija

Ten sok z gumijagod to najleprzy sok na swiecie ,skacze sie po nim jak gumiśki!!!!!