Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Fasolka szparagowa z tuńczykiem

Tekst i foto maja 31-01-2010

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
--prosty25 min.-

Składniki:

zielona fasolka szparagowa 500g, tuńczyk w kawałkach 1 puszka, 5 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny do smaku.

Jak przyrządzić:

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, następnie tuńczyka mieszamy z ugotowaną fasolką i polewamy oliwą, skrapiamy cytryną, ja dodaję jeszcze troszkę pieprzu.

Uwagi:

Podaję z pieczywkiem czosnkowym.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 02.02.2010 sfoja wariadka

niby sie wydaje ze glupi i prymitywny przepis, ale po chwili zastanowienia to jest on faktycznie swietny - bardzo zdrowe jedzenie, same zdrowe skladniki, pozywne, latwe w przygotowaniu. w sumie ... Pokaż więcej

niby sie wydaje ze glupi i prymitywny przepis, ale po chwili zastanowienia to jest on faktycznie swietny - bardzo zdrowe jedzenie, same zdrowe skladniki, pozywne, latwe w przygotowaniu. w sumie to tak wlasnie powinno sie jesc.