Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Filet z kurczaka ze szpinakiem i serem feta

Tekst i foto siano 14-05-2004

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
17 złprosty15 min.?

Składniki:

- jedna piers z kurczaka,
- szpinak,
- ser feta (tlusty),
- przyprawy,
- oliwa do smazenia.

Jak przyrządzić:

Najlepiej na rusz wrzucic pierc namoczona w oliwie i zrumienic,w tym czasie ugotowac szpinak z dodatkiem masla czosnku (odrobinka) i sola. Gdy piers i szpinak beda gotowe, wykladamy na talerz piers smarujemy serem feta (zamykamy tzw pierog) a nastepnie polewamy szpinakiem i podajemy najlepiej z piczonymi kartoflami i jakas lekka soroweczka. Smacznego!
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 25.11.2004 Marylin

o co chodzi z tym pierogiem? od smarowania serem ma sie zrobić?nie rozumiem...

Zgłoś 10.03.2005 Perełka

Ten przepis jest tak idiotyczny że odbiera apetyt! A styl pisania - zgroza.

Zgłoś 06.12.2005 ZIUT

PERELKO - KOCHAM CIE!

Zgłoś 10.05.2006 loken

fajne tylko scietego mięsa nie da się zrobic w pieroga ???????????

Zgłoś 24.11.2006 ilo

przeczytałam to i wydaje mi się z tym pierogiem to wcale nie takie głupie- jak ktoś nie wie o co pe? to niech sobie wyobrazi ze pierś zazwyczaj skł sie z dwóch części zrośniętych ze sobą z jedne... Pokaż więcej

przeczytałam to i wydaje mi się z tym pierogiem to wcale nie takie głupie- jak ktoś nie wie o co pe? to niech sobie wyobrazi ze pierś zazwyczaj skł sie z dwóch części zrośniętych ze sobą z jednej strony- mysle więc ze o to chodziło dziewczynie która zamieściła przepis- wsadzić fete w środek- miedzy jeden płat mięska a drugi:)

Zgłoś 10.04.2007 Vila

Pychota!!!

Zgłoś 30.10.2011

to sie robi całkowicie inaczej

Zgłoś 30.10.2011

to sie robi całkowicie inaczej