Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Jaja faszerowane z pieczarkami

Tekst i foto daria 22-11-2007

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?10 złprosty45 min.?

Składniki:

10 jajek, 30 dag pieczarek, 2 cebule, vegeta, pieprz, majonez.

Jak przyrządzić:

Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki i wyjąć żółtka do miski. Pieczaeki podsmażyć z cebulą na margarynie lub maśle, doprawić do smaku vegetą, pieprzem, ostudzić, następnie odsączyć z tłuszczu, wrzucić do żółtek, dodać trochę majonezu. Wymieszać i nakładać na połówki jajek.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 23.12.2007 początkujaca:),

jajeczka sa naprawde pyszne i robi sie je błyskawicznie.ja osobiscie pieczarki dusze na masełku,a na koncu przepuszczam przez maszynke zeby nic sie nie ciagnęło;p moi znajomi zawsze sie nimi obj... Pokaż więcej

jajeczka sa naprawde pyszne i robi sie je błyskawicznie.ja osobiscie pieczarki dusze na masełku,a na koncu przepuszczam przez maszynke zeby nic sie nie ciagnęło;p moi znajomi zawsze sie nimi objadaja:)