Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Karp nadziewany

Tekst i foto MADA 29-11-2004

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty90 min.Niska

Składniki:

25 dag mięsa mielonego, karp, sól, pieprz, cebula, żółtko, grzyby (gotowane i pokrojone)

Jak przyrządzić:

Wszystkie składniki farszu wymieszać. Nadziewać oprawioną irybę. Obłożyć masłem. Włożyć do nagrzanego piekarnika - piec ok. 1 godziny - aż będzie rumiana. Ostudzić. Krajać w plastry.

Jak podawać?

Najlepiej na zimno z pieczywem lub bez
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 21.12.2004 rybomanka

na prawdę pyszne - serdecznie polecam!!!!!!!!!!!!!