Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Karp w sosie chrzanowym

Tekst i foto marta 23-12-2004

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? zł-30 min.?

Składniki:

karp, śmietana, chrzan stołowy, sól, pieprz, przyprawa do ryby.

Jak przyrządzić:

Karpia pokroić na porcje, przyprawić i obsmażyć w mące. Śmietanę wymieszać z chrzanem i zalać karpia. Piec w piekarniku.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 17.12.2005 Janek M

A czy zamiast mąki można dać bułki tartej

Zgłoś 12.09.2006 hmmmm

Bardzo przejzysty przepis,nie ma co.Ani proporcji,ani ilosci....nic kompletnie.Ile tej smietany i ile procentowej,ile tego chrzanu,w jakiej temperaturza piec,ile czasu....

Przepis uważam ... Pokaż więcej

Bardzo przejzysty przepis,nie ma co.Ani proporcji,ani ilosci....nic kompletnie.Ile tej smietany i ile procentowej,ile tego chrzanu,w jakiej temperaturza piec,ile czasu....

Przepis uważam do chrzanu!!!!!