Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Kiełbaski w kasztanach z grzybami

Tekst i foto marron 01-03-2007

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
4? złprosty20 min.?

Składniki:

Puszka 567 g całych kasztanów, 8 kiełbasek, 16 świeżych pieczarek, masło, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, białe wino, gałązka kopru.

Jak przyrządzić:

Udusić pieczarki. Gotować kiełbaski z koprem przez 20 min. Odsączyć. Do garnka wrzucić ugotowane kiełbaski, pieczarki i kasztany. Dodać szklankę białego wina, gałkę muszkatołową, sól, pieprz. Gotować 20 min.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.