Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Klasyczna zapiekanka

Tekst i foto Olga 01-08-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

pieczarki,
cebula,
bagietka,
ser żółty,
keczup,
pieprz

Jak przyrządzić:

Utarte pieczarki zmieszane z cebulą pokrojoną w drobną kostkę z dodatkiem pieprzu dusić na średnim ogniu ok. 5-10 minut. Nałożyć je na bagietkę. Ser pokroić w plasterki lub utrzeć i posypać na pieczarki. Włożyć do piekarnika i piec w temperaturze 200 stopni aż do roztopienia się sera i zezłocenia bagietki. Na koniec według uznania można dodać keczupu.

Uwagi:

Smacznego :)
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 29.09.2008 Asia

proste,ale smaczne,bez udziwnień-taką lubię najbardziej:)