Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Masełko do grilla

Tekst i foto Kaśka 08-07-2003

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty? min.?

Składniki:

- 1 kostka masła śmietankowego,
- 4 ząbki czosnku,
- koperek,
- sól.

Jak przyrządzić:

Czosnek wcisnać do masła, wkroić koperek(może byc suszony). Całość doprawić solą i wymieszać.

Uwagi:

Nadaje sie do wszystkich potraw grilowanych i nie tylko.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 08.01.2004 marteo

a do ziemniaczków z grila ktoś to próbował?mniodzio!

Zgłoś 16.03.2004 madziaa

ja czasami zamiast koperku, dodaje ziol prowansalskich lub swiezej mieszanki- bazylia, tymianek, koperek...

takim maselkiem smaruje pieczywko i na grilla- jest to moja ulubiona potrawa z ... Pokaż więcej

ja czasami zamiast koperku, dodaje ziol prowansalskich lub swiezej mieszanki- bazylia, tymianek, koperek...

takim maselkiem smaruje pieczywko i na grilla- jest to moja ulubiona potrawa z grilla

Zgłoś 04.04.2004 ancura

dobre... ale nie z koperkiem!!!!!!!!!!

Zgłoś 02.05.2004 Renia

pycha !!! z grilla mięsa nie jem a pieczywko z masełkiem czosnkowym to coś o czym śnię nocami... :)

Zgłoś 03.07.2004 felga

mmm.. maselko czosnkowe! :) pyszne jest z pieczywem tostowym (oczywiscie cieplym) pychotka!

Zgłoś 06.07.2004 Aga

Podoba mi się to, ale ja to znam. A po co, nom przestań marcin daj spokój he he ha

Zgłoś 09.07.2004 smakoszka

to masełko jest idealne do ziemniaczków w łupinkach pieczonych w folii aluminiowej na grillu.

Zgłoś 09.07.2004 smakoszka

to masełko jest idealne do ziemniaczków w łupinkach pieczonych w folii aluminiowej na grillu.

Zgłoś 06.09.2004 eczka

najlepsze masło czosnkowe jest z drobno posiekaną świeżą natką pietruszki. mmmmmmmmmmmmmmm oprócz smaku ma też piękny kolor :)

Zgłoś 06.05.2005 _grzes_

Najlepiej masło, sól, szczypiorek !! i oczywiście czosnek :)))))

Super smak z chlebkiem z grila POLECAM !!!!

Zgłoś 25.07.2005 Elo

Polecam maasełkiem smarować nie zwykły chleb, ale chleb tostowy z grilla. MIODZIO!