Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Ostro na grillu

Tekst i foto Adusia 30-05-2010

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
-7 złprosty10 min.średnia

Składniki:

kapusta pekińska (mała), 3 łyżki majonezu, sos do sałatek ziołowy (pół saszetki), zioła do sałatek (płaska łyżeczka do herbaty), ogórek (lub jakieś warzywo co kto lubi:)), sól, pieprz, papryka w proszku wedle uznania.

Jak przyrządzić:

Kapustę i inne warzywa kroimy na średniej wielkości kawałki i wrzucamy do melaksera, dodajemy resztę składników i miksujemy do osiągnięcia konsystencji papki.

Potrzebne przybory:

Melakser, nóż, deska do krojenia, miska na sos.

Jak podawać?

Świetny do karkówki i żeberek.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.