Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Parówki nadziewane pieczarkami

Tekst i foto lilka30 12-06-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

parówki wieprzowe lub drobiowe,
pieczarki,
ser żółty

Jak przyrządzić:

Parówki naciąć na całej długości, do środka nałożyć pieczarki duszone i na wierzchu posypać serem tartym.
Zapiekać w piekarniku do momentu roztopienia sera.
Pyszna przekąska dla znajomych i bardzo łatwa w przygotowaniu.

Czas przygotowania:

Do roztopienia sera.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 13.06.2006 ij

Super przepis! Takiego szukałam napewno wypróbuję. zrobię do tego tylko pyszną sałatkę i gotowe. Można organizować spotkanie ze znajomymi.

Zgłoś 14.06.2006 mimi

ciekawe jak to będzie smakować z parówką ojową?

Zgłoś 15.06.2006 Martana

Piekno tkwi w prostocie - pycha i proste jak drut zbrojeniowy - pozdrawiam.

Zgłoś 15.08.2006 lilka30

Co tutaj tak spokojnie....czyżby przepis nie smakował????

Zgłoś 05.09.2006 Marta

ja to robiłam z samym serem na grillu- pychotka szczególnie jako zakąska, a z pieczarkami? oczywiście jeszcze lepsze:) pozdrawiam:)

Zgłoś 19.09.2006 aga

przecież skoro parówka jest cienka to tam wejdzie nieweile grzybów. To maja być cienkie parówki czy grube?

Zgłoś 21.09.2006 Ulik

Parówki są przepyszne ale spróbujcie je jeszcze owinąć plasterkiem boczku wędzonego i dopiero zapiekać - rewelacja

Zgłoś 11.02.2007 inka

pewnie wypóbowałes ten przepis i co smakowało?