Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Pieczarki w panierce

Tekst i foto karolina 13-08-2004

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?5 złprosty5 min.?

Składniki:

- pieczarki,
- bulka tarta,
- jajka,
- olej,
- maka.

Jak przyrządzić:

Pieczarki myjemy dokladnie, czekamy, az obeschna, wykorzystujemy tylko glowke, panierke robiny tak samo jak do kotletow schabowych i smazymy.

Uwagi:

Danie to jest idealne na Świeta Bozego Narodzenia.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 22.10.2004 muslim

AHHH ! Jak ja UWIELBIAM TE PIECZARKI ! Czasami mama mi je robila jako dodatek to glownego dania :D

Chociaz jak by tego zrobic duzo to samo w sobie moze to byc daniem glownym :D

POL... Pokaż więcej

AHHH ! Jak ja UWIELBIAM TE PIECZARKI ! Czasami mama mi je robila jako dodatek to glownego dania :D

Chociaz jak by tego zrobic duzo to samo w sobie moze to byc daniem glownym :D

POLECAM !! TANIE SMACZNE PROSTE !!!

Zgłoś 22.12.2005 bea

Czy są potrzebne jakies przyprawy do pieczrek w panierce? sól pieprz itp?

Zgłoś 07.02.2006 pasqda198

UWIELBIAM takie pieczareczki:)_ mniam mniam zaraz lece sobie robic:)

Zgłoś 23.05.2006 Rhapsodia

Moja babcia soli je juz po usmazeniu, natomiast moja mama doprawia sola i pieprzem jajko do panierowania, i tak i tak smakuje wysmienicie (:

Zgłoś 17.06.2006 Dworek

tak te pieczareczki ychota czasem am cos takiego w domq:]

Zgłoś 03.05.2007 Ania

mmm, są pyszne. Ja nie używam żadnych przypraw (soli, pieprzu czy innych specjalnych), bo po co sobie zaśmiecać :P