Pierogi ruskie prawie
Porcje: | Koszt: | Trudność: | Czas: | Kaloryczność: |
---|---|---|---|---|
- | - | prosty | - | - |
Składniki:
Po 1/3 ugotowanych zmielonych ziemniaków, białego sera, kwaśnego, cebuli usmażonej na smalcu.Jak przyrządzić:
Wymieszać w/w składniki i na patelnie z nimi. Dużo pieprzu i soli. Jest pyszne, więc po co wkładać to do pierogów.Potrzebne przybory:
Chcica na jedzenie.Jak podawać?
Zdecydowanie gorącą.Uwagi:
Robi się szybko, z odpadów dni poprzedzających.Czas przygotowania:
Można smażyć 10 minut, ale i powoli godzinkę.
Wegetariańskie placuszki z dyni
Podawane z awokado i pomidorkami. Wegetariańska kuchnia dla wielu kończy się na tofu. Jednak warto pamiętać, że to przede wszystkim sezonowe warzywa dają spore pole do popisu. Jednym z nich z pewnością jest dynia. Pyszne placki z dyni podawane z puree z awokado i pomidorkami koktajlowymi to świetny pomysł na przekąskę.

Komentarze
Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.