Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Pierogi ruskie prawie

Tekst i foto Krzyś 19-10-2010

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
--prosty--

Składniki:

Po 1/3 ugotowanych zmielonych ziemniaków, białego sera, kwaśnego, cebuli usmażonej na smalcu.

Jak przyrządzić:

Wymieszać w/w składniki i na patelnie z nimi. Dużo pieprzu i soli. Jest pyszne, więc po co wkładać to do pierogów.

Potrzebne przybory:

Chcica na jedzenie.

Jak podawać?

Zdecydowanie gorącą.

Uwagi:

Robi się szybko, z odpadów dni poprzedzających.

Czas przygotowania:

Można smażyć 10 minut, ale i powoli godzinkę.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.