Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Sałatka Agaty

Tekst i foto Marta Buk 18-05-2009

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
--prosty30 min.-

Składniki:

4 jajka na twardo, pęczek szczypiorku, 8 rzodkiewek, 0,5 kg pieczarek odparowanych, majonez.

Jak przyrządzić:

Jajka, rzodkiewkę, szczypiorek i pieczarki kroimy drobno, wykładamy do miseczki, dodajemy majonez i mieszamy, jeśli ktoś preferuje mocniejsze smaki dodajemy soli i pieprzu. Smakuje każdemu i w dodatku to danie tanie i szybkie.

Potrzebne przybory:

Garnek, nóż, deska.

Jak podawać?

Na zimno.

Uwagi:

Czekam na opinie.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.