Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Sałatka selerowo-ananasowa

Tekst i foto Mała 06-04-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

Słoik selera w zalewie, puszka ananasa, 10 dag szynki (obojętnie jakiej), 3 jaja ugotowane na twardo, puszka kukurydzy, 3 łyżki majonezu, sól i pieprz do smaku.

Jak przyrządzić:

Wyjmujemy seler z zalewy i wkładamy do miski, ananas kroimy na małe kawałki i bez soku dajemy do selera. Szynkę też kroimy w kosteczkę, jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę i dodajemy majonez, sól i pieprz do smaku. Mieszamy wszystko i smacznego.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.