Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Śledź po cygańsku

Tekst i foto Jola 21-01-2007

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?10 złprosty30 min.?

Składniki:

6 płatów śledziowych, 1 słoiczek pieczarek marynowanych, 3 jajka ugotowane na twardo, 4 ogórki konserwowe, 1 cebula, 2-3 jabłka, 1 słoiczek majonezu.

Jak przyrządzić:

Śledzie wymoczone pokroić w kostkę. Resztę składników pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć z majonezem.

Jak podawać?

Podawać na półmisku lub w miseczce.

Uwagi:

Najlepsze nazajutrz.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 22.02.2007 Kamila

Ten śledzik jest super.Polecam.