Przepis kulinarny
Sałatka Agaty Autor: Marta Buk   Data: 18.05.2009
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=17694
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
średni 30 min.

Składniki:

4 jajka na twardo, pęczek szczypiorku, 8 rzodkiewek, 0,5 kg pieczarek odparowanych, majonez.

Jak przyrządzić?

Jajka, rzodkiewkę, szczypiorek i pieczarki kroimy drobno, wykładamy do miseczki, dodajemy majonez i mieszamy, jeśli ktoś preferuje mocniejsze smaki dodajemy soli i pieprzu. Smakuje każdemu i w dodatku to danie tanie i szybkie.

Potrzebne przybory:

Garnek, nóż, deska.

Jak podawać?

Na zimno.

Uwagi:

Czekam na opinie.

« Powrót