Przepis kulinarny
Sałatka warstwowa Autor: Venus   Data: 08.12.2005
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=8669
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
? ? zł średni ? min. ?

Składniki:

kapusta pekinska, kukurydza w puszce, ogorki konserwowe, cebulka czerwona, majonez winiary, ketchup Tortex, piers kurczaka, przyprawa do gyrosa i kurczaka.

Jak przyrządzić?

Salatke układamy warstwami zaczynajac od warstwy kukurydzy, potem dosc duzo ketchupu, pokrojone ogorki w kostke, cebulka, piers z kurczaka zapanierowana, pokrojona na kawałki i upieczona na oleju - wystudzic i polozyc, nastepnie majonez - srednio grubo i kapusta pekinska pokrojona.

Potrzebne przybory:


Jak podawać?


Uwagi:

Czas przygotowania:

latwe bardzo i szybko sie robi

« Powrót