Przepis kulinarny
Różowa z buraczków Autor: Bakalia   Data: 13.03.2006
Żródło: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=9664
Porcje: Koszt: Trudność: Czas: Kaloryczność:
? tania zł średni 30 min. ?

Składniki:

duży słoik buraków w zalewie, 6 jajek, cebula: 1 duża lub 2 małe, sól, pieprz, majonez 3 łyżki

Jak przyrządzić?

Buraczki pokroić w kostkę. Wielkośc wg uznania. Jajka ugotować na twardo. Pokroić w grubszą kostkę. Cebulę poszatkować drobno i oprószyć solą i pieprzem. Wszystkie składniki wymieszać delikatnie, dodając majonez. W razie potrzeby jeszcze dosolić. Najlepiej składniki zmieszać krótko przed podaniem. Smacznego!

« Powrót