Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Chlebek na grilla

Tekst i foto Kasia 19-08-2008

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
--prosty10 min.średnia

Składniki:

Chleb cały (niekrojony), masełko ziołowe lub śmietankowe, ser topiony, 25 dag sera żółtego, natka pietruszki, zioła prowansalskie, sól, pieprz.

Jak przyrządzić:

Wszystkie składniki zmiksować, chlebek naciąć i przesmarować kromeczki przygotowaną masą. Zawinąć w trzy warstwy w folię aluminiową. Zapiekać na grillu 40 minut, a w połowie tego czasu obrócić.

Jak podawać?

Podawać z mięsem pieczonym na grillu.

Czas przygotowania:

40 minut
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.