Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Grillowany ser pleśniowy z żurawiną

Tekst i foto Bunia 24-07-2005

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

ser pleśniowy Camembert, dżem żurawinowy

Jak przyrządzić:

Serek pleśniowy owinąć w folię aluminiową i położyć na ruszt. Zdjąć w momencie, gdy ser spęcznieje. Podawać na gorąco z dżemem żurawinowym lub borówkami kanadyjskimi. Smacznego!

Potrzebne przybory:


Grill, sztućce.

Jak podawać?


Na gorąco.

Uwagi:


Najlepiej żeby ser był okrągły.

Czas przygotowania:


Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 20.09.2005 aga

Proszę o pomoc! Jak się przygotowuje żurawine na zime Dzieki!!!!