Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Karkówka z keczupem

Tekst i foto karolina 28-03-2007

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty60 min.?

Składniki:

4-5 plastrów karkówki (takie jak na schabowe), 3 duże cebule, czosnek, vegeta, keczup, ser żółty.

Jak przyrządzić:

Plastry karkówki rozbijamy jak na schabowe, każdy plaster smarujemy keczupem, posypujemy vegetą i przekładamy cebulą pokrojoną w talarki. Zostawiamy to w lodówce na noc. Nazajutrz układamy karkówkę na folii aluminiowej, dokładamy czosnek, posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy ok. 1 godz. w temp. 180 st. C.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.