Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Klopsy a la zrazy

Tekst i foto kokoszka 27-03-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty20 min.?

Składniki:

500 g mięsa mielonego, 1 jajko, bułka tarta, odrobina wody, sól, pieprz, ostra papryka, 5 ogórków kiszonych, 20 dag boczku lub wędliny, 2 cebule, papryka czerwona

Jak przyrządzić:

Mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą i wodą, doprawić do smaku, a w środek tak jak do zrazów włożyć po plasterku ogórka, czerwonej papryki, boczku i cebuli. Zawinąć w kulkę i usmażyć.

Uwagi:

Po prostu pycha.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 06.05.2006 ewka

to jest poprostu pycha

Zgłoś 08.10.2007

klopsy są pyszne rzeczywiście.Ja zmieniłam proporcje.Na o,5 kg mięsa wystarczy do nadziewania mała cebulka,pół papryki i 2 ogórki.Warzywa,które zostały po prostu zjedliśmy jako surówkę.

... Pokaż więcej

klopsy są pyszne rzeczywiście.Ja zmieniłam proporcje.Na o,5 kg mięsa wystarczy do nadziewania mała cebulka,pół papryki i 2 ogórki.Warzywa,które zostały po prostu zjedliśmy jako surówkę.

Zgłoś 18.03.2014 hermes belt men price

hermes leather bags online Czarna Oliwka - Klopsy a la zrazy

hermes belt men price http://courtneyandcraig.com/hermes-jypsiere-back-pack-are-certainly-classy.asp