Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Kotlety z pieczarek

Tekst i foto Emilka 07-10-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty20 min.?

Składniki:

4 duże pieczarki, 1 serek topiony śmietankowy lub kremowy, 1 duża cebula, 1 jajko, sól, pieprz, bułka tarta, olej.

Jak przyrządzić:

Pieczarki zetrzeć na tarce z dużymi otworami, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu. Serek topiony pokruszyć, dodać jajko, sól, pieprz, dosypać tartej bułki i wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Kotlety bez panierowania smażyć na gorącym tłuszczu.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.