Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Oddech wampira

Tekst i foto damajanti 10-02-2008

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
--prosty10 min.-

Składniki:

Fasola z puszki, czosnek, drobny szczypiorek, olej lub oliwka, pieprz, sól.

Jak przyrządzić:

Fasolkę z puszki przelewamy wodą aby pozbyć się sosu, dodajemy przeciśnięty czosnek, drobno posiekany szczypiorek, olej lub oliwę, sól, pieprz. Proporcje przypraw dostosowujemy do indywidualnego gustu. Pozostawić przynajmniej na cztery godziny, jednak najlepsze jest następnego dnia, gdy się przegryzie.

Jak podawać?

Na zimno, z pieczywkiem.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 10.01.2010 ruda1983-2

Chcesz się pozbyć gości - podaj tą sałatkę.

Zgłoś 21.11.2011 oliwka