Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Pieczarki z masłem czosnkowym

Tekst i foto grzegorzuno 30-05-2007

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
?? złprosty15 min.?

Składniki:

Duże pieczarki, masło, czosnek granulowany, koperek, sól.

Jak przyrządzić:

Od pieczarek odkrawamy nóżki i siekamy. Masło mieszamy z koperkiem, czonkiem i solą, dodajemy posiekane nóżki i wciskamy pod kapelusz. Zawijamy w folię aluminiową i na grilla. Pieczemy ok. 15 min.

Uwagi:

Ja pieczarek nie obieram. Dobra przystawka do ciężkich kiełbasek z grilla.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 23.07.2012 oliwka