Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Sałatka

Tekst i foto Beratka 27-05-2006

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
34 złprosty15 min.niska

Składniki:

pół kalafiora, 30 dag zielonej fasoli, 2 jajka, sól, pieprz oraz łyżka oliwy

Jak przyrządzić:

Kalafior, fasolę oraz jajka gotujemy - po ugotowaniu jajka kroimy na 6 części, mieszamy z warzywami i doprawiamy solą. Dolewamy oliwę.

Jak podawać?

Można ją podawać z ryżem , kluseczkami, ale najbardziej niskokaloryczna jest sama, bez dodatków.

Uwagi:

Przed zjedzeniem odczekać 10 minut, aż połączą się składniki.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Brak komentarzy. Czekamy na Wasze opinie.