Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Sałatka polsko-holenderska

Tekst i foto rupitti 19-01-2005

Porcje:Koszt:Trudność:Czas:Kaloryczność:
3drogo złśredni30 min.średnia

Składniki:

Zielone i czarne oliwki, 0,5 kilograma pomidorów, 4 ogórki, pół litra oliwy z oliwek, sałata, 0,5 kilograma kiełków.

Jak przyrządzić:

Wszystkie warzywa wypłukać i pokroić (oprócz kiełków) na plasterki, wrzucić je do miski i polać oliwą.

Potrzebne przybory:

nóż, miska,

Jak podawać?

najlepiej podawać z ryżem (po chińsku)

Uwagi:

Najlepiej jakby warzywa nie były mrożone.
Prześlij do znajomego Wersja do druku

Komentarze

Zgłoś 27.03.2005 baba jaga

w kuchni holenderskiej polskie specjaly najlepiej smakuja po chinsku

Zgłoś 22.04.2005 Tadek

co to ma k..... być.

Zgłoś 05.07.2005 Lukullus

Rany, a do czego az tyle tej oliwy?